Film

Filmek

l23454332

Csukaországban jártunk 2010

A két megszállott pergető horgász, Lukácsi Béla és Kovács Adrián, most a Csukázás terén mutatja meg nekünk tudását. Belekóstolhatunk a hagyományos pergetés, és a modern jerkelés rejtelmeibe, a sok aprónak mondható, de annál hasznosabb tanácsok meghallgatása mellett, elkalauzolnak bennünket Svédországi vizekre, amik a csukafogások helyszíneit biztosították. A két profi horgász mellé a Salmo frontembere – aki nem mellesleg a világ egyik legismertebb csukahorgásza – Piotr Piskorski is betársult, néhány ötlet, na és persze csukafogás erejéig. Ez a film érdekes lehet azoknak, akik egy tartalmas élménybeszámolót szeretnének látni, de hasznos azoknak is, akik a csukapergetés rejtelmeire kíváncsiak.

Ár: 1490 Ft – 1450 Ft – 5,96 €


l23929911

A léki horgászat alapjai 2010

Ladányi Tamás

A jégen tartózkodás szabályai
A léki pontyozás trükkjei
Pisztrángok a jég alól
Téli csukahorgászat lékről

Ár: 1899 – 1999 Ft


l23525955

Fox Carp Rigs

A Fox Carp Rigs a Fox cég legújabb oktató filmje, melyben forradalmain új grafikai elemekkel és animációkkal mutatják be a különböző bojlis szerelékek elkészítését.

Ár: 4890 Ft


l23526167

Preston Paste Fishing

A Preston Paste Fishing DVD filmben Andy Findlay a paszta használatának minden titkát ismerő horgász vezet végig minket. Számos trükköt, technikát mutat be, mellyel közelebb kerülhetünk a halak megfogásához.

Ár: 0Ft ajándék 10000Ft vásárlás felett


l23526314

Korda Carp Tackle, Tactics & Tips 3 DVD

A Korda Carp Tackle, Tactics & Tips 3 DVD-n ismét a Korda csapat jóvoltából leshetünk el néhány tipppet, ötletet a pontyhorgászatban. Danny Fairbass és csapata most sem okoz csalódást. Szereplők: Danny Fairbass, Ali Hamidi, Adam Penning, Ian Macmillan, Tom Dove

Ár: 0 Ft Bármilyen Korda termék vásárlásakor ajándék!


 

l23526381

Fox Carp Fishing the Fox Way

Ez az ingyenes Fox International DVD tartalmazza a legjobb, legsikeresebb Fox termékek bemutatását, Európa ismert teszthorgászainak tanácsaival. Az eredmény? Két óra, mely segít abban, hogy több és nagyobb halakat fogjunk! Ezen a DVD-n bemutatásra kerülnek a Fox International termékei, kezdve a csodálatos új Exocet Spodtól, a forradalmi Arma Mesh hálón és új “Adaptive Camouflage” tartozékokon át, egészen az új Easy Dome FX sátorig, és a Spring-Lok hangerig és Evo hálózsákig bezárólag. De ez nem csak két óra reklámfilm, mert a beutatások alatt Európa ismert nagyponty horgászai segítenek abban, hogy sikeresebbek legyünk. Számos nagyponty megfogása is bemutatásra kerül.

Tippek, felszerelések és taktikák!

Közreműködik: Ian Chillcott, Steve Spurgeon Chris Rose, Ian Welch, Tom Maker, Ash Bradbury és Shaun McSpadden.

Játékidő: 2 óra

Ár: 0Ft ajándék 10000Ft vásárlás feletti Korda termék vásárlása esetén.


l23526565

Az Energofish csapatával ez Ebrón

Kuttyogatás, féderezés, plasztik csalis horgászat, gyönyörű halak élvezetes fárasztások! Mit lehet még mondani a filmről? Talán annyit, hogy jó szórakozást hozzá. Egy igazi vadvízen, tette próbára magát az Energofish ragadozóhalas csapata: Dr Kovács Adrián, Lukácsi Béla és Tóth László. A film első harmadában a süllőpergetés néhány érdekességébe tekinthetünk be, a második harmadában az Ebro híres nyurgapontyai kerülnek terítékre, míg a harmadikban mi más lehetne a célhal, mint a harcsa!

Ár: 990 Ft


l23454549

Duna-Deltai Horgászatok – A Chilia-ág

A Duna közel 2900km-t tesz meg, mire a Delta-vidéken három ágra szakadva a Fekete-tengerbe ömlik. Ezen a csodálatos területen alakult ki az a csatornákkal, tavakkal szabdalt, nádas, erdős vízi világ, amit átfogóan Duna-deltának nevezünk. Egyik legérintetlenebb területe a Chilia-ág, melynek horgászati szempontból rendkívüli jelentősége van. Ragadozó halak közül szinte mindegyik fajta megtalálható, horogra akadhat harcsa, süllő, csuka, balin, de akár még termetes sügér is. Békés halaknál uralkodó a ponyt, de nagyon jelentős a kárász és a keszegállomány is. A delta-vidék ezen részén hozták létre a Kóta testvére a Chilia Fénye Horgásztanyát. Az ide érkező látogatókat kényelmes, családias hangulatú, minden igényt kielégítő horgásztanyával várják. Minden a vendégekért van, többek között gyors motorcsónakok és megfelelő helyismerettel rendelkező horgászvezetők tesznek meg mindent azért, hogy élményekkel bőségesen telve térjenek haza.

Ár: 990Ft – 1990Ft


l23526790

Horgászbottal a Duna-deltában – A Sulina-ág

A Duna deltája fiatal, alig 5-7000 éves képződmény: napjainkban három Duna-ág közötti rész, és az ettől délre található Razelm-Golgovita-Zmeica-Sione lagunaegyüttes tartozik hozzá. Az északi Chilia-ág a legnagyobb: 116 kilóméter hosszú, több torkolaton ömlik a tengerbe, és egyúttal határfolyó is Románia és Ukrajna között. A Szent György nevét őrző ág a legdélibb és legfestőibb, növény- és állatvilága a század elejét idézi. A Sulina-ág melyről filmünk szól 63 kilóméter hosszú, de az 1858-1902 között végzett szabályozás és a folyamatos kotrás miatt nem csak a hajózás, de a horgászat szempontjából is az egyik legizgalmasabb Duna-ág. Számtalan mellékág, csatorna, lagunaegyüttes tartozik hozzá és olyan tavak mint a Fortuna melynek csuka és ponty állománya egyszerűen mesés. A Sulina-ág a nagy süllők birodalma. Friss kövezése és szakadó partok gyökérzete marasztalja ezt a szépséges ragadozót. Süllőzés közben gyakori zsákmány a harcsa, de a balinozás megszállottjainak is emlékezetes horgászatot kínál.

Ár: 2000 Ft


l23526813

Horgászbottal a Duna-deltában – Gorgova

A film naprakész információval szolgál a Duna-deltába utazó magyar horgászoknak. Kényelmes útvonalat, szállás- valamint jegyvásárlási lehetőségeket mutat be és végigjárja a Sulina-ág süllőben, harcsában, nyurgapontyban gazdag vizeit. Elkalauzol a közeli delta ágakba, ahol a halállomány pontyban és csukában még a legendás időket idézi…

Ár: 2000 Ft


l23454632

Dzsungelhorgászat 2009

A nyüzsgő főváros: Bangkok Élet a dzsungelbenIndiai és feketepontyhorgászat. A mekongiharcsa-horgászat rejtelmei. Az édesvízi mérgesrájahorgászat veszélyei. Látványos halak és fogások e távoli vizeken.

Ár: 1899 Ft


Az eredeti filmek megrendelhetők a neten vagy megvásárolhatók a horgászüzletekben!

Külföldi DVD filmek

http://www.zeevissen.net