Hírlevél 4 – 2021

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki: teljes hírlevél pdf

  1. Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a 2021. május 29-én, szombaton 07:00 órától tavaszi társadalmi munkára kerül sor. Az alábbi feladatok végrehajtását tervezzük: tanösvény táblák és pihenőpadok kihelyezése, tűzrakó helyek létesítése, horgászhelyek elhabolás elleni védelmének megerősítése, tűzifa darabolása, kikötőstég létesítése, mozgáskorlátozott horgászhely befejezése, egyéb kisebb munkák. Kérünk mindenkit, hogy ezen feladatoknak megfelelő kézi szerszámokat, ásót, lapátot, földfúrót és talicskákat hozzanak magukkal.
  2. Felhívjuk a figyelmet, hogy a veszélyhelyzet miatt aktuálisan érvényben lévő korlátozó intézkedéseket a horgászat során mindenki tartsa be. Az éppen aktuális szabályok a Mohosz internetes oldalán ismerhető meg.
  3. Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy egyesületi tavaszi horgászversenyt nem szervezünk. 2021. június 19-én egy vendégegyesület tartja a saját horgászversenyét a horgásztavunkon, melynek ideje alatt más horgászok részére tilalom kerül elrendelésre.
  4. Bevezetésre került a 0.- Ft-ért váltható gyermek napijegy, mellyel hal nem tartható meg. Amennyiben gyermekhorgásznak nincs éves területi jegye, csak ilyen jeggyel horgászhat. A gyermek napijegy Szilvás Gyulától igényelhető.
  5. Egyéni társadalmi munkákra továbbra is jelentkezni lehet Tuboly István vezetőségi tagnál. Tel. 06-30-144-6595. Felhívom a figyelmet, hogy a jelenlegi tervek szerint a Horgásztanya tetejének bontását nem társadalmi munka keretében hajtjuk végre.

Tisztelettel:

Dr. Jandó Zoltán HHEP elnök