Menü Bezárás

Hírlevél 5-2019

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki:

1.      Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a 2019 évi nyári társadalmi munkát június 22-én, szombaton 07:00 órától tartjuk.

Terveink szerint elsősorban a régi híd elbontását, valamint további horgászhelyek elhabolás elleni védelmét fogjuk elvégezni. Kérjük, hogy a munkákhoz szeghúzót, feszítő- és bontó eszközöket, illetve ásót, lapátot, kapát, talicskát hozzanak magukkal!

2.        Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy május 25-én megrendezésre kerülő Polgárőr Horgászverseny ideje alatt, reggel 06:00 órától 14:00 óráig, a versenybe nem induló horgászok részére horgászati tilalom kerül elrendelésre.

   3.      Felhívom azon tagok figyelmét, akik a tagdíjukat 2019. évre még nem fizették be, hogy legkésőbb június hónapban ezt rendezzék. Amennyiben valamely tag nem kíván egész évre horgászjegyet váltani, a tagsági jogviszonyát úgy is fenntarthatja, hogy csak állami engedélyt vált (összesen 7.000 Ft-ért). Legközelebb 2019. június 14-én 15:30 időpontban biztosítunk lehetőséget állami engedély váltására, vagy személyes megkereséssel rendezhető a tagsági jogviszony.

   4.   Felhívom minden területi engedéllyel rendelkező horgász figyelmét – rendes tagok és csak területi engedélyesekét is – hogy a nyári társadalmi munkát követően, már csak egy szervezett társadalmi munkát tartunk, melyre várhatóan október vége táján kerül sor. Aki nem tudott, vagy a tervezett munkákkal együtt nem tud majd kettő társadalmi munkán részt venni, annak lehetőséget biztosítunk szervezett kereteken kívül egyéb feladatok teljesítésével a társadalmi munkai kötelezettség megváltására. Aki ilyen tevékenységet vállalna, az kérem személyesen keressen meg!

   5.   Ismételten felhívom a figyelmet, hogy a vízparton bármilyen társadalmi munkán kívüli átalakítási tevékenységet – még a faültetést is – előzetesen egyeztetni kell Ferencz Károly vezetőségi taggal. Az ő hozzájárulása nélkül semmilyen felújítás, átépítés, növények metszése, nyírása, ültetése, stb. sem engedélyezett!

 

Tisztelettel:

Dr. Jandó Zoltán

HHEP elnök.