Menü Bezárás

Hírlevél 5 – 2020

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki:

1. Az elmaradt taggyűlést 2020. augusztus 9-én, vasárnap 15:00-tól tartjuk meg. A hivatalos meghívó itt  olvasható.

2. Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a nyári társadalmi munka időpontja augusztus 15-én, szombaton 07:00 óra. Fő feladat a nyugati oldali gyalogút kövezése, melyhez kérjük, hogy talicskákat és lapátokat hozzanak magukkal. A másik fő munka a mozgáskorlátozott horgászhely megépítése lesz, Sándor Károly horgásztárs irányításával. Amíg a két fő feladatot nem fejezzük be, a szervezett napon más munkát nem lehet végezni.

3. Az elmaradt tavaszi társadalmi munka pótlásaként, önkéntes munkavállalásra még mindig lehet jelentkezni. Padok kihelyezése, lépcsőkialakítások, elhabolás elleni védelem munkákat tudunk jelenleg kiadni.

4. Tájékozatjuk a horgásztársakat, hogy egyesületi családi napot és horgászversenyt rendezünk szeptember 12-én, szombaton. A részleteket és a program leírását rövidesen közzé tesszük. Minden tagot szeretettel várunk!

5. Júliustól bérelhető az 5-ös horgászhelynél található Horgászlak. A használati szabályok és részletek az egyesület honlapján lesznek olvashatóak. A bérlettel együtt az 5-ös horgászhely foglalása is jár.

6. Örömmel tapasztaltuk, hogy nemsokára elkészül az új híd. Kérünk mindenkit, hogy felelősségteljesen használja!

                           Tisztelettel:

                                                 Dr. Jandó Zoltán HHEP elnök