Menü Bezárás

Hírlevél 6-2019

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki:
1) Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a 24 órás horgászversenyt 2019. augusztus 3-4. rendezzük. A programra a Decathlon áruház támogatásával kerül sor. Részletek a Decathlon oldalán, a facebookon, a honlapon és hirdetőtáblákon!

2) Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy 24 órás horgászverseny idejére 2019. augusztus 3-án 10:00 órától augusztus 4-én 14:00 óráig, a versenybe nem induló horgászok részére, horgászati tilalom kerül elrendelésre.

3) Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a 2019. július 20-án megrendezésre kerülő Falunap idejére 10:00 órától 24:00 óráig, az 1-5. horgászhelyekre vonatkozóan teljes horgászati tilalom kerül elrendelésre. Ezen horgászhelyeken – a tilalom alatt – horgászfelszerelés tárolása és sátrak felállítása sem engedélyezett.

4) Felhívom minden területi engedéllyel rendelkező horgász figyelmét – rendes tagok és csak területi engedélyesekét is – hogy aki nem tudott, vagy a tervezett munkákkal együtt nem tud majd kettő társadalmi munkán részt venni, annak lehetőséget biztosítunk szervezett kereteken kívül egyéb feladatok teljesítésével a társadalmi munkai kötelezettség megváltására. Aki ilyen tevékenységet vállalna, az kérem személyesen keressen meg!

5) Ismételten felhívom a figyelmet, hogy a vízparton bármilyen társadalmi munkán kívüli átalakítási tevékenységet – még a faültetést is – előzetesen egyeztetni kell Ferencz Károly vezetőségi taggal. Az ő hozzájárulása nélkül semmilyen felújítás, átépítés, növények metszése, nyírása, ültetése, stb. sem engedélyezett!

Tisztelettel:
Dr. Jandó Zoltán
HHEP elnök.