Menü Bezárás

Hírlevél 6 – 2020

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki:

  • Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy egyesületi családi napot és horgászversenyt rendezünk szeptember 12-én, szombaton.

A részleteket és a program leírása az egyesület honlapján és facebook oldalán olvasható. A versenybe nem nevező horgászok a verseny ideje alatt nem horgászhatnak.

A verseny keretében állami horgászvizsgát is lehet teljesíteni. Aki a vizsgára szeretne jelentkezni, az a hátoldalon mellékelt jelentkezés lapot kitöltve legkésőbb 2020.09.09-én, szerdán 16:00 óráig dobja be a halőrházon lévő napijegyes gyűjtőládába!

A versenyen a 4 órás horgászati forduló után, önkéntes jelentkezéssel, elméleti és gyakorlati feladatokban is megmérethetik magukat a horgász társak. Az első öt helyezett végleges helyezése az elméleti és gyakorlati feladatok eredményével dől el.

Minden egyesületi tagot várunk a rendezvényre, mely részükre ingyenes!

  • Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy rendkívüli társadalmi munkára kerül sor szeptember 25-én, pénteken 15:00 órától.

A rendkívüli társadalmi munkán a fő feladat a NEA pályázati támogatásból kialakításra kerülő ülőpadok és tanösvény táblák kihelyezésére kerül sor. Ehhez kérjük, hogy földfúrót, lapátot, hozzanak magukkal. Ezen felül kisebb földmunkára, faanyagok rendezésre kerül sor, amelyhez kérjük, hogy talicskát hozzanak.

  • Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a 24 órás horgászversenyt szeptember 26-27-én rendezzük.

A versenykiírása a honlapon és a facebookon olvasható. A verseny ideje alatt a versenybe nem nevező horgászok nem horgászhatnak.

 

  • A Halőrház bérleti ügyeit a jövőben Horváth Sándor horgásztárs intézi. tel.: 30/9373502

 

 

                                                                                                                                                  Tisztelettel:

                                                                                                    Dr. Jandó Zoltán

                                                                                                       HHEP elnök.