Menü Bezárás

Hírlevél 9-2019

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki:

1. Tájékoztatjuk a horgásztársakat, hogy a évi őszi társadalmi munkát november 16-án,szombaton 08:00 órától tartjuk. Várhatóan az Alsó-tó lehalászására kerül sor. Rajtunk kívülálló okokból előfordulhat, hogy a lehalászásban közreműködő vállalkozó nem tudja végrehajtani a halászatot, ez esetben a lehalászására tartalék időpont: 2019. november 17. vasárnap 08:00 óra. Amennyiben a vállalkozónak ezen a hétvégén egyik nap sem megfelelő, a lehalászást egy későbbi hétköznapi időpontban tartjuk meg.

Ezen utóbbi esetben a társadalmi munkára az eredeti, szombati időpontban kerül sor és akkor a terveink szerint karbantartási munkálatokat végzünk, el amihez kérjük ásót, lapátot, kapát, talicskát hozzanak magukkal!

Kérjük az időpontok véglegessé válását kísérjék figyelemmel a facebook oldalunkon!

2. A korábban meghirdetett őszi telepítésekre a lehalászás időpontja környékén kerül sor, az eddig meleg időjárás miatt ragadozóhalak és keszegfélék lehalászást a haltermelők nem vállalták. A telepítések várható idejét a facebookon hirdetjük meg.

3. Az Alsó-tó lehalászását követően, a nagy tavon, egy hét időtartamra, békéshalas horgászati tilalmat rendel el a vezetőség. A tilalom kezdete a lehalászás napja 12:00 óra, a vége a lehalászás napjának (hétfő, kedd, … stb) megfelelő, következő heti ugyanilyen nap 06:00 óra. A pontos dátumot a facebookon tesszük közzé.

4. A vezetőség döntése alapján a november 1-ei hosszú hétvégén engedélyezett az éjszakai horgászat, azaz csütörtök reggel 05:00 órától vasárnap 23.00 óráig megszakítás nélkül lehet horgászni. Ezt követően életbe lép a téli időszámítás szerinti horgászidő.

 

Tisztelettel:

                                                                                                                                  Dr. Jandó Zoltán