Menü Bezárás

Hírlevél III

HÍRLEVÉL III – 2018

Tisztelt Horgásztársak!

Az egyesület vezetősége az alábbi tájékoztatókat adja ki:

1) A 2018. április 15-én megtartott taggyűlésen hozott döntések alapján a horgászrend, a kiadottól eltérően, az alábbiak szerint változott meg:

26. pont első mondata így hangzik: Az év során a felnőtt horgász összesen 25 db, az ifjúsági horgász 15 db, a gyermek horgász pedig 6 db darabszám-korlátozással védett halat tarthat meg, melyből felnőtt horgász esetében 5 db, ifjúsági és gyermekhorgász esetében 2 db tartozhat csuka vagy süllő halfajhoz.

2) A nyári társadalmi munkát 2018. július 21-én szombaton, 07:00 órától tartjuk. Ekkor a gyalogösvény karbantartására, kijelölt horgászhelyeknél vizitök növények eltávolítására, kisebb földmunkákra, betonozásra, egyéb karbantartási munkálatokra kerül sor. Kérjük, ehhez szükséges eszközöket – a vízben végzendő munkákhoz fürdőnadrágot – hozzanak magukkal!

3) Ha von olyan horgásztárs, aki az előírt kettő társadalmi munkát a meghirdetett időpontokban nem tudja teljesíteni, de máskor kisebb munkákat elvégezne, az jelentkezhet az egyesület elnökénél feladatok teljesítésére.

4) Jelen hírlevél hátoldalán a 24 órás horgászverseny meghívója olvasható. Ezen verseny idejére, valamint 2018. szeptember 8-án megtartásra kerülő szövetségi horgászverseny idejére a versenyekre nem nevező horgászok részére a vezetőség tilalmat rendel el.

5) Várhatóan 2018. szeptember 1-től regisztrálni lehet a Magyar Horgászkártyára, mely a horgászigazolványt fogja leváltani. Ezzel kapcsolatos részletes tájékoztató a MOHOSZ honlapján a Szövetség/Közérdekű/Híreink fülön megnyitva olvasható. Az offline regisztrációról egyesületünk később intézkedik.

Tisztelettel:

                                                           Dr. Jandó Zoltán

                                                  HHEP elnök